Het goede doel van de Ladiesfair 2019

Elk jaar kiezen we met veel zorg een doel uit, waar de volledige opbrengst van de ladiesfair naartoe gaat. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting African Hands. African Hands is in 2007 opgericht en heeft als doel het verbeteren van de medische zorg en leefomstandigheden van de meest kwetsbare aidsslachtoffers in Zuid-Afrika.

De opbrengst van de Ladiesfair 2019 besteedt de stichting in z’n geheel aan een opvanghuis in Pretoria, (Zuid-Afrika). In dit huis, genaamd Melchizek, worden veel dak- en thuislozen opgevangen. Met de opbrengst van de fair wil African Hands ervoor zorgen dat de moeder- en kindzorg sterk wordt verbeterd. De stichting is gestart met een project om met inzet van veel vrijwilligers uit diverse kerken, moeders te ondersteunen bij de opvoeding en hen te leren om een inkomen te verdienen. Daarnaast zal er lesmateriaal kunnen worden aangeschaft, een groentetuin voor elk gezin etc.

Op dit moment is de situatie in Melchizedek schrijnend, maar we hopen met de opbrengst van de ladiesfair bij te kunnen dragen aan een verbetering van de situatie van zoveel moeders en kinderen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: