Ladiesfair 2022

Op 24 september 2022 is het dan zover! De zesde editie van de Ladiesfair. Een heerlijke verwendag voor jou en je vriendinnen. Lees hier alles over de fair en kom alvast lekker in de stemming!

Datum & Locatie

De Ladiesfair wordt georganiseerd op 24 september 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Benschop, Boveneind ZZ 35.

Doel

De volledige opbrengst van de Ladiesfair is bestemd voor Stichting Bake4Ukrain.

Wat is er allemaal te doen op de ladiesfair?

Dameskleding

Uiteraard is er ook dit jaar weer volop nieuwe én tweedehands dameskleding te koop. Denk hierbij aan mooie merkkleding, maar ook aan tassen, sieraden, schoenen en hoeden. De kleding is gesorteerd op maat en kleur en voor een klein prijsje scoor je een prachtige outfit!

In één keer een complete outfit vinden? Let dan goed op tijdens de modeshow. Want om 11.30 uur showen onze modellen de mooiste outfits op de Ladiesfair-Catwalk!

Personal Shopping

Vind jij het lastig om tussen al die mooie kleding iets écht passends te vinden? Iets wat niet alleen past, maar ook mooi staat en kleurt? Onze personal shoppers helpen je graag bij het vinden van de mooiste outfits.

Brocante, bloemen en boeken

Op de Ladiesfair vind je naast kleding ook prachtige brocante. Deze brocante is verzameld uit mooie (land)huizen uit de omgeving en exclusief te koop op de Ladiesfair.

High-Tea & Foodbar

Op de Ladiesfair hoef je zeker geen honger te lijden. Naast de uitgebreide High-Tea, is er koffie, taart, soep en brood verkrijgbaar en is er een Foodbar waar o.a. heerlijke hamburgers verkrijgbaar zijn.

Foto

Altijd al een mooie foto van jezelf willen laten maken? Of een heerlijke foto met jou en je vriendinnen, zussen of moeder? Laat je van je beste kant zien voor de lens van fotograaf Heidi Kuiper!

Advertentie
%d bloggers liken dit: