Het goede doel van de Ladiesfair 2017

Elk jaar kiezen we met veel zorg een doel uit, waar de volledige opbrengst van de ladiesfair naartoe gaat. Dit jaar hebben we gekozen voor Home Sweet Home, een prachtig kleinschalig ontwikkelingsproject in Shanghai.

In Shanghai, een miljoenenstad, leven helaas heel veel mensen op straat zonder enig toekomstperspectief. Vooral mensen met een (lichamelijke) handicap hebben geen uitzicht op hulp. Nu is daar het prachtige, kleinschalige project van Home Sweet Home die (o.a. door middel van gratis maaltijden en mogelijkheid tot gratis douchen) in contact komen met juist deze kansarme mensen. Zo wordt er langzamerhand contact opgebouwd en kunnen mensen een kans krijgen om aan het werk te gaan in Home Sweet Home. Ook biedt Home Sweet Home woonruimte aan als mensen laten zien dat ze graag willen werken en zich ontwikkelen.

Voor met name de vrouwen en meisjes willen wij geld inzamelen zodat zij een ‘thuis’ kunnen krijgen in een gemeenschappelijk vrouwenverblijf. Wij zijn helemaal enthousiast over dit prachtige project en hopen van harte dat jullie dat ook zijn!

Advertentie

Eén opmerking over 'Het goede doel van de Ladiesfair 2017'

  1. Ik ben vandaag voor de eerste keer geweest, maar wat ontzettend leuk!!! Ik kom graag de volgende keren ook. Wat leuk opgezet en ben ontzettend leuk geholpen door leuke en lieve dames.Groeten, Annemarie uit Vianen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: